Твърди се, че в необятното пространство съществува постоянна битка между

...
 
 
Твърди се, че в необятното пространство съществува постоянна битка между
Коментари Харесай

ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ЧИСЛА НАОКОЛО? МОЖЕ БИ АНГЕЛИТЕ ВИ „НОСЯТ“ ВАЖНО ПОСЛАНИЕ…

 

 

Твърди се, че в необятното пространство съществува непрекъсната борба сред силите на Доброто и злото, основно за човешките души. Забелязвате ли едни и същи цифри в близост? Да? Значи, Ангелите приказват непрекъснато с вас. Техният език е друг от нашия, тъй че единствено числата могат да предадат непосредствено и ясно обръщение.

Често погледът ви се стопира върху избран час, номер на страница, табела на кола и така нататък  Това не е съвпадане, а явен знак за ангелско наличие или обръщение.

Всяко число има безусловно тъкмо значение. Съобщението може да бъде вярно дешифрирано, в случай че знаете смисъла на всички цифри и техните комбинации. Ангелската добрина е безкрайна, тъй като е най-истинският метод да ви съобщи някакво обръщение. Обърнете внимание на числата към вас.

Едно от най-интересните цифри е 1111.

 

Какво значат цифрата 1111?

Числото 1111 е обвързвано със силата на духовното събуждане и мощен енергиен подтик към ново начало.

Някои учени считат, че нумерологията предшества Питагор и води началото си от антична мистична просвета за числата, датираща от хилядолетия обратно.

Без подозрение, 1111 е  вълшебен знак, нещо като апел или „ допиране “ от същества намиращи се в по-висшите и фини светове.

Единадесет е главното число в нумерологията, отговорно за духовния път. Мнозина имат вяра, че 1111 удостоверява обстоятелството, че сте борбена персона на страната на Доброто или земен ангел, въплътил се с задача за издигане на човешкото схващане и възобновяване на хармоничния свят. Най-вероятно вие сте мостът, който ще свърже и сплоти противоположните сили в красива и уравновесена нишка. Казано е: „ Каквото горе, такова и долу “!

 

Значение на 1111 в любовта.

Появата на ангелската композиция 1111 се дефинира още със свързването, наличието или срещата ви с вашата душа „ пламък “ или „ близнак “. Това е друго от „ сродна душа “. (Ще им отделим особено внимание в обособени статии). Ето за какво, когато видите синхрона с числовата поредност 1111 към вас, поспрете и  обърнете внимание на детайлите към вас, с цел да откриете какво е персоналното обръщение идващо някъде от безкрайната Вселената.

 

Защо някои хора напълно целеустремено търсят и желаят да видят комбинацията 1111?

Според религиозните вярвания – за някои хора това е знак за идно позитивно събитие,  за други, просто обред, за трети – с доста по-дълбок смисъл и символика.

Широко публикувано е мнението, че 1111 е знак за бързо проявяване на мислите ви. Ето за какво, е толкоз значимо деликатно да подбирате какви мисли, да се застояват в главата ви. Ще започнете да забелязвате по-често 1111, когато скъсате с скептицизма и тръгнете по пътя на духовното самоусъвършенстване. Винаги, когато се чувствате уверени и изпълнени с вяра, ще виждате това число. Влезете ли духовния път на пробуждането, ще го виждате все по-често, на всички места, под разнообразни форми.

Без значение, дали хората го търсят умишлено или не, ясно е, че 1111 е от огромно значение за мнозина и в случай че го виждате от самото начало, значи има основателна причина за това. Най-вероятно от галактически генезис.

 

Защо очите ви не престават да виждат 1111? Защото това е нумерологична поредност, в която хората имат вяра доста мощно! Защото това е явен знак, че се намирате в вярното енергийно или свободно пространство!

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР